Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Olemme aina innokkaita yhteistyö- ja oppimiskeskusteluille. Laita meille viestiä mikäli innostuit ja haluat jatkaa keskustelua kahvin, kävelypalaverin tai vaikkapa keinuilun merkeissä. 

 

Terkuin,
Tomi: 
tomi@soihtupuistonisat.fi // 050-5839520
Pekka: pekka@soihtupuistonisat.fi //  040-8609240 

 

  

TARINA

Meidän tarina alkaa Helsingin Paloheinästä Soihtupuiston hiekkalaatikolta, jossa jaoimme ajatuksia toiminnan kehittämisestä. Isyyden lisäksi meitä kaikkia yhdistää ajatus siitä, että yritysten tai erilaisten yhteisöjen toimintaa on mahdollista kehittää paljon nykykäytäntöjä tuloksellisemmin.

Halusimme testata ajatuksiamme ja kehittää omaa toimintatapaamme kokeilemalla sitä käytännössä mahdollisimman pian. Omien lapsiemme ja koko Suomen tulevaisuuden takia päiväkoti tuntui sopivalta paikalta aloittaa. Kokemuksemme Paloheinän kahdesta päiväkodista olivat loistavat ja pohdimme, onko myös muissa päiväkodeissa yhtä hyvää toimintaa ja siirtyvätkö hyvät käytännöt päiväkodeista toiseen?

Toteutimme syksyllä 2016 kokeilun Helsingin Pohjoisen ja Kaakkoisen varhaiskasvatusalueen kanssa. Hyödynsimme ennakkoluulottomasti meidän kaikkien ammatillista osaamista ja kokemuksia yhdessä kokeiluun osallistuneiden päiväkodin johtajien kanssa. Kokeilu vahvisti että olimme onnistuneet kehittäneet uuden vuorovaikutteisen toimintatavan, jolla saa vauhdikkaasti ja koko työyhteisöä innostavalla tavalla aikaan vaikuttavia ja pitkäkestoisia muutoksia. Haluamme tämän avulla auttaa kaikkia organisaatioita luomaan merkityksellisen ja innostavan yhteisön työntekijöille, asiakkaille ja koko yhteiskunnalle.

 

SOIHTUPUISTON ISÄT

 

Pekka Lavila2.jpgPekka Lavila2.jpg

Pekka Lavila, organisaatiovalmentaja

Intohimonani on uudistaa käyttöikänsä päässä olevia toimintamalleja ja toiminnnan raja-aitoja. Ennen kaikkea haluan auttaa ihmisiä ja organisaatioita itse tähän. Parasta on, kun suuntaamme yhdessä yksilöiden voimavarat ja luovan häröilyn yhteisön aivan uudeksi liiketoiminnaksi. Oppia ja virheitä olen saanut kokea mm. finanssialan uudistustyössä, mobiilialan tutkimuksessa, sairaala- ja vakuutusalan yhdistämisessä sekä laskuvarjotoiminnan parissa. Vapaa-ajalla leikin lasten kanssa sekä harrastan sählyä ja erilaisia rakennusprojekteja kotona. 

 

  

 

Tomi Lamppula.jpgTomi Lamppula.jpgTomi Lamppula, organisaatiovalmentaja

Ammatillisena intohimonani on muuttaa osaamisen kehittämisen normi tiedon kaatamisesta tekemällä oppimiseksi.  Olen kehittänyt suurien kansainvälisten organisaatioiden johtamista  sekä edelläkävijäyritysten työntekijäkokemusta. Kaikesta eniten opin kuitenkin kahdelta pieneltä lapseltani sekä rakentamalla jotain johon taidot nippa nappa riittävät.

 

 

Jarkko SoininenJarkko Soininen

Jarkko Soininen, organisaatiovalmentaja

Olen auttanut organisaatioita laajalla rintamalla työnohjauksen keinoin. Kehitän yhteisen dialogin menetelmiä ja sovellan  niitä käytäntöön yhteiskunnallisesti merkittävissä hankkeissa. Vapaa-aikani kuluu arjessa kahden tytön isänä sekä frisbeegolfin ja futsalin parissa hikoillen.